Met meer dan 30.000 duurzame bezoekers per maand is het zeer interessant om duurzame producten of diensten te promoten op de OliNo blog. We bieden hiervoor de volgende opties:

Targeted Pay per View advertenties

De advertentie staat prominent aan de rechterkant op elke pagina met een afmeting van 336×280 pixels groot.

Je kunt zelf aangeven bij welke categorieën artikelen je de advertentie wilt laten verschijnen zodat je precies bij de juiste doelgroep zit. De prijs is €10 CPM (= €10 per 1000 pageviews). Ook kun je afwisselend verschillende advertenties tonen. De zullen automatisch afgewisseld worden (per elke nieuwe pageview). De advertentie waar het meest op geklikt wordt zal dan automatische vaker getoond worden.

Klik om in te zoomen

Advertentieblokken

Om ervoor te zorgen dat uw advertentie alleen getoond wordt bij pagina’s die te maken hebben met uw product of dienst kunt u zelf kiezen uit een of meerdere advertentieblokken. Op de Nederlandse OliNo.org website zijn de volgende advertentie blokken beschikbaar:
Advertentieblok De pagina’s
Hoofdpagina Home
Duurzaam transport Overzicht elektrische auto’s
Overzicht elektrische bedrijfswagens
Overzicht elektrische scooters
Artikelen duurzaam transport
Lampen Lampenportal
Artikelen lampmetingen
Energiebesparing Artikelen energiebesparing
Windenergie Artikelen windenergie
Zonne-energie Artikelen zonne-energie

Voorbeeld: Je wilt 50.000 advertenties tonen over een periode van 6 maanden in de categorie zonne-energie. Dat kost dan 50 x €10 = €500. 

Voordelen
– Je betaalt alleen voor advertenties die ook daadwerkelijk getoond zijn.
– Met €10,- CPM zijn we minstens 50% goedkoper dan de marktprijs voor Pay Per View advertenties. 
– Je advertentie wordt precies getoond bij je doelgroep (targeted)

Advertorial

Een advertorial is een informatief en commercieel neutraal artikel die we plaatsen tussen de normale artikelen. Het artikel bevat een link naar je eigen website. Het artikel blijft minimaal 1 jaar op OliNo.org staan en het is daarom van belang dat de informatie een langdurige waarde heeft (geen nieuws feitjes). Dit heeft als voordeel dat het artikel interessant blijft voor een langer periode en over een lange periode traffic blijft verzorgen naar jullie website. Kosten: € 200,- per artikel. Het is ook mogelijk om het artikel permanent op de website te plaatsen, kosten hiervoor zijn slechts €350,- per artikel.

Indien het artikel binnen onze doelstellingen past, dan plaatsen wij het artikel op onze veelbezochte OliNo blog site. Zie hier een voorbeeld advertorial.

Voordelen:

  • Bezoekers die geïnteresseerd zijn, kunnen direct doorklikken naar jullie website.
  • De link in het artikel is een follow link en dit zal bijdrage aan een positieve Google ranking.
  • Het artikel blijft minimaal 1 jaar op OliNo.org staan en zal dus lang bijdragen aan bezoekers en Google ranking.
  • We zullen de advertorial ook promoten via onze sociale media (facebook en twitter). Zowel bij plaatsing als opnieuw bij verlenging.