Leveranciers met promotieabonnement krijgen ook een persoonlijke inlogaccount voor de leveranciersportal. Het inloggen gaat via een veilige HTTPS verbinding.


De leverancier kan inloggen met een persoonlijke inlogaccount

Automatische links en prijzen

De link van je website wordt automatisch gekoppeld aan al je promotie lampen.

Als je een webshop hebt dan kun je ook een automatische prijskoppeling maken. Hierdoor worden alle prijzen en deep-links automatisch opgehaald uit je eigen webshop. Dit gaat middels een zogenaamde productfeed. Voor de meest populaire webshopsoftware (zoals Magento en Joembla) zijn hiervoor standaard plugins beschikbaar. Zodra je een werkende productfeed hebt, zullen we deze elke nacht ophalen en hiermee automatisch de prijzen en deep-links updaten op de LampenPortal. De prijzen worden dan automatisch zichtbaar op de LampenPortal.

Statistieken

Meten is weten en dat geldt natuurlijk ook met betrekking tot de populariteit van lampen op onze website. Op de LampenPortal houden we precies bij hoe vaak je lampen getoond worden in zoekresultaten en hoe vaak er daadwerkelijk geklikt wordt op je eigen lampen. Als leverancier kun je deze statistieken raadplegen.

statistiek-overzicht
Populariteitsoverzicht van lampen op de leveranciersportal 

Historie

Ook is het mogelijk om de statistieken op te vragen van de afgelopen maanden en te zien wat de trend is in het aantal vertoningen en kliks. Dit is zeer waardevolle marketinginformatie.

statistiek-rapport
Voorbeeld van een werkelijk statistiekrapport

Statistiekoverzichten per email

Als je een account op de leveranciersportal hebt, dan krijg je automatisch elke maand een overzicht van de statistieken van de afgelopen maand per email toegestuurd.

Meerdere accounts

Het is mogelijk om meerdere persoonlijke inlogaccounts aan te vragen voor andere medewerkers. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.