Hieronder kun je logo’s en banners vinden die je kunt gebruiken voor je eigen website, product verpakkingen of anderszins.

OliNo banner

Als je de OliNo website wilt promoten dan kun je de volgende OliNo banner gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de HTML code te kopiëren naar je eigen website.

OliNo Duurzame Energie

De HTML code:

Tested by OliNo logo

Het “Tested by OliNo” logo kun je gebruiken op je eigen website of op een product verpakking. Het is alleen toegestaan om dit logo te gebruiken bij een product wat ook daadwerkelijk is doorgemeten door OliNo. Alleen de opdrachtgever van de lampmeting mag dit logo voeren op de eigen website of productverpakking. Het is de bedoeling dat het om hetzelfde product gaat. Mochten de resultaten gepubliceerd zijn op de OliNo website dan kan men dat direct verifiëren. Mochten ze niet zichtbaar zijn op OliNo dan kan het private metingen betreffen en dan de private link opgevraagd worden bij de opdrachtgever.

Indien het “Tested by OliNo” logo gebruikt wordt op een website bij het betreffende product dan kan het logo linken naar het betreffende meetartikel op de OliNo.org website. Hieronder staat de beschikbare logo in drie formaten (groot, medium, klein) samen met een stukje HTML voorbeeld code waarmee je het logo direct op je eigen website kunt plaatsen. De tekst [URL-naar-meet-artikel] moet je dan vervangen door de echte url die verwijst naar het meetartikel op de OliNo.org website:

Tested by OliNo logo: Groot

Getest door OliNo

De bijbehorende HTML voorbeeld code:

Tested by OliNo logo: Medium

Getest door OliNo

De bijbehorende HTML voorbeeld code:

Tested by OliNo logo: Klein

Getest door OliNo

De bijbehorende HTML voorbeeld code:

De [URL-naar-meet-artikel] moet vervangen worden door de echte url van het betreffende meetartikel op de OliNo website.

De [URL-naar-meet-artikel] kun je vinden door eerst naar het meetartikel te gaan van het betreffende product en dan de URL die bovenin je browser window staat te kopiëren.
browser-url1

Hier de HTML code van een werkend voorbeeld:

De logo’s zijn ook te downloaden in verschillende resoluties:

Bovenstaande logo’s zijn allemaal in transparant PNG formaat zodat ze ook gebruikt kunnen worden op niet witte achtergronden.

Vector formaat

Als je het Tested by OliNO logo in vector formaat (AI) nodig hebt voor een product verpakking, neem dan even contact met ons op via het contact formulier.