Zoals jullie misschien al weten bestaat er ook een internationale (Engelstalige) OliNo US website. Echter, deze website heeft te weinig bezoekers. Dat komt omdat we nog niet gevonden worden, bijvoorbeeld via Google.

Gelukkig is er een manier om uit deze situatie te komen, met name via de websites: Slashdot.org (500.000 bezoekers per dag) en Digg.com (1000.000 bezoekers per dag).

Het werkt als volgt: Engelstalige OliNo artikelen worden door ons op Digg gezet. Op Digg is een “digg-it”-button waarop geklikt kan worden als een lezer het artikel goed vindt. Het gaat erom zoveel mogelijk van deze positieve waarderingen te krijgen.

Als het binnen een uur lukt om 60 of meer votes te krijgen dan is de kans groot dat het artikel op de hoofdpagina van Digg verschijnt. Hiermee zal de bekendheid van de OliNo US site in rap tempo stijgen.

Hierbij kunnen jullie helpen, dit is heel eenvoudig:

  • Maak een gratis account aan op Digg.com (duurt 2 minuten)
  • Login op Digg met je nieuwe account
  • Neem mij (jeroen8) op in je lijst van “friends”. Je krijgt dan een email zodra wij een artikel op Digg geplaatst hebben.
  • In je email staat een link om eenvoudig naar het artikel op Digg te gaan.
  • Vervolgens klik je op de “Digg-it” button. Dat was het!

En als jullie meer mensen kennen die mee willen helpen om alternatieve energie te promoten -en in het speciaal de OliNo US webiste- stuur dan gerust de link naar deze pagina door:
http://www.olino.org/daarom-olino/promotie-van-olino-us-website

Alvast heel erg bedankt voor je hulp!

Namens het OliNo team

Jeroen van Agt