Schoner vervoer toer 2008

Geplaatst door Jeroen van Agt in Transport Geen reacties»

Dat een stad met schoon, snel en fluisterzacht vervoer, geen toekomstdroom maar reality zou kunnen zijn, weet u als geen ander. Want u hebt namelijk al zo’n vervoermiddel. Zelf gebouwd, omgebouwd, geproduceerd of gekocht. Maar de meeste mensen niet. Daarom willen wij iedereen met een schoner vervoermiddel oproepen om op 21 september mee te rijden in de Schoner Vervoer Toer in Amsterdam.

Meld u nu aan op www.schonervervoertoer.nl en rijd mee op 21 september!

Om mensen te laten zien dat schoner vervoer al lang kan. En wat er dan allemaal kan. We hopen dat iedereen ruimte wil maken om ‘lifters’ mee te kunnen nemen, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen ervaren wat schoner is. Tijdens de rit heeft u dan mooi de gelegenheid om uw schoner vervoermiddel te promoten.

Een elektrische motorfiets, de Vectrix.

Dit jaar werkt Stichting opgewekt.nu nauw samen met de gemeente Amsterdam. Dus dat is heel erg goed nieuws. Het ziet er zelfs naar uit dat het voltallige College van Burgemeester en Wethouders bij de opening van de Toer aanwezig zal zijn en daarmee de aftrap zal geven voor de autovrije dag.

Een elektrische stadsbus op waterstof.

Deelname is gratis. Wie zich voor 1 september opgeeft, verzekert zich in ieder geval van een gratis ontbijt en lunch. En hoe eerder u zich opgeeft, hoe eerder u zich met uw eventuele bedrijfsnaam en website kunt profileren op onze site en wij u mee kunnen nemen in alle informatie naar de pers en media. Op de website vindt u uitgebreide informatie over de route en het programma. Die informatie zal regelmatig aangevuld worden.

De segways van de NS.

Wees erbij. Laat zien dat het al kan en meld u nu aan via het aanmeldingsformulier op www.schonervervoertoer.nl

Een elektrische scooter

We zien uw aanmelding graag verschijnen!

Groeten,

Jacqueline van Klaveren
projectleider Schoner Vervoer Toer
M 06 15 456 107
www.schonervervoertoer.nl

Expositie-adres:
opgewekt.nu
NDSM-werf
tt Neveritaweg 35
1033 WB Amsterdam
www.opgewekt.nu

Een plug-in Prius

Video


Video impressie van de schoner vervoer toer 2007.

De foto’s en video’s van de schoner vervoer toer 2007 zijn geplaatst met toestemming van Jeroen Haringman en zijn afkomstig van zijn zeer interessante website www.solarwebsite.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *