De Duurzame Dinsdag van RayRadio

Geplaatst door Ray Meur in Bio-energie, Energiebesparing, Water-energie, Windenergie, Zonne-energie 2 Reacties»

rayradio“Here Comes The Sun”! Nadat ik deze documentaire van Rob van Hattum vorig jaar zag, zat ik rechtop in mijn stoel! “Dit moet iedereen weten”, dacht ik bij mezelf. En ik besloot dat ik in mijn radioprogramma ‘RayRadio’ hier een jaar lang aandacht aan zal gaan besteden. Maar wat begon met zonnestroom, groeide al snel uit naar aanverwante onderwerpen. Windenergie, duurzaam bouwen, Supergrids voor Europa, Peak-Oil, Transition Towns, elektrische auto’s, aardewarmte, het feed-in tarief, interviews met Hermann Sheer, Peter Segaar, Wubbo Ockels, Simone Walraven, Prof. Sinke, Rob van Hattum zelf, met mensen van Urgenda, van Zeekracht, met imkers en alles ertussenin… De duurzame interviews zullen vanaf nu ook via OliNo te beluisteren zijn.

Halverwege dit jaar heb ik getracht een balans op te maken. Waar staan we en waar zouden we, mijns inziens, naar toe moeten.
Deze samenvatting is opgedeeld in twee stukken en is hieronder te beluisteren.


RayRadio samenvatting (deel 1)


RayRadio samenvatting (deel 2)

Binnenkort komen de duurzame interviews die ik de afgelopen periode gehouden heb ook OliNo. Hou deze site dus goed in de gaten.

De radio uitzendingen

De laatste vier uitzendingen van RayRadio zijn ook terug te luisteren op http://rayradio.podomatic.com en de alleen de laatste in het archief van Stadsradio Breda. Live luisteren kan natuurlijk ook: Elke dinsdag-avond van 21.00-22.00 via de stream: http://www.stadsradiobreda.nl


Ray Meur; Duurzame DJ van RayRadio op Stadsradio Breda

2 reacties op “De Duurzame Dinsdag van RayRadio”

Prima idee, maar Simone Walraven is dat de Simone Walraven van vroeger, Veronica ? Eigenijk is zo’n podcast met wat beeld er bijs sprekender dan alleen de radio…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *