RayRadio Intro met Hermann Scheer

Geplaatst door Ray Meur in Zonne-energie 1 Reactie»

rayradioOp 3 februari 2009 vierde WISE haar 30-jarige jubileum. Op deze avond zou ook Hermann Scheer aanwezig zijn. En aangezien ik ‘Energy Autonomy’ aan het lezen was, wilde ik hem wel eens live aanschouwen. Mocht helaas geen 1-op-1 interview met hem, maar we hebben wel gezellig buiten samen een sigaretje gerookt! De speech die hij gaf, was ongeveer dezelfde die hij voor de MIT Clean Tech in California gaf, maar daarom niet minder interessant.

Dit is de eerste van een serie duurzame radioshows van RayRadio die op OliNo beschikbaar worden gemaakt. In deze uitzending tracht ik, met de hulp van Hermann, uit te leggen wat de problemen en eventuele oplossingen zijn voor ons huidige energie beleid. De uitzending is opgedeeld in twee stukken.


RayRadio Intro met Hermann Scheer: deel 1/2


RayRadio Intro met Hermann Scheer: deel 2/2

De radio uitzendingen

De laatste vier uitzendingen van RayRadio zijn ook terug te luisteren op http://rayradio.podomatic.com en de alleen de laatste in het archief van Stadsradio Breda. Live luisteren kan natuurlijk ook: Elke dinsdag-avond van 21.00-22.00 via de stream: http://www.stadsradiobreda.nl

Gerelateerde links


Ray Meur; Duurzame DJ van RayRadio op Stadsradio Breda

1 antwoord op “RayRadio Intro met Hermann Scheer”

Was een erg leuke avond, en zeer inspirerend uiteraard. Scheer doet alles uit zijn hoofd, hij heeft zijn verhaal al in diverse gradaties tig keer herhaald, wereldwijd. Zijn boeken (vergeet naast Energy Autonomy beslist niet de nog kritischer voorganger “The Solar Economy”!) zijn ronduit fenomenaal, en zeer diepgravend. En vlijmscherp! Absolute must om te lezen.

Uitgebreid verslag van “de avond” (met dank aan WISE voor de uitnodiging!):

http://www.polderpv.nl/WISE_3feb2009.htm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *