BALENO Led 230 Volt 4 Watt High Power Light Bulb E27

Geplaatst door Marcel van der Steen in Ledlampen 4 Reacties»

2510842_e27-4wDit rapport is (tijdelijk) verwijderd van de OliNo website vanwege achterstallige betaling door Tuono Lighting BV

4 reacties op “BALENO Led 230 Volt 4 Watt High Power Light Bulb E27”

Als die gaten tussen de ribben te beschouwen zijn als zwarte straler en de warmtebeelden bevestigen dit ook, zou het dan niet beter zijn de maskingtape geheel weg te laten vanwege de (veronderstelde) betere koeling?

Verder mooie lamp zo lijkt het. Mooi stralingshoek, mooie stroomvorm, weinig harmonische, gering opwarmeffect, goed CRI en spectrum, etc… Maar slechts 25lm/W, kunnen we helaas nog steeds beter een spaarlamp nemen…

Paul,
Deze lamp kan tussen de vinnen direct gemeten worden omdat de diepte zeker 5x dieper is dan de beedte tussen de vinnen. Echter ik wil ook graag wat meer meetpunten geven, vandaar dat ikhet stuk tape toepas. Je triggert me wel met de temperatuursinvloeding; ik heb best een groot stuk gebruikt hier en zal in het vervolg een kleiner stuk nemen.
Verder is het zo dat ik binnen twee minuten meet na aanbrengen van de tape, wat voldoende is om de tape zelf op te warmen en niet voldoende om de lamp zelf significant op te laten warmen.
Maar bedankt voor de hint.

Paul,
Nav 25 lm/W, je kynt nog steeds kiezen voor een ledlamp voor zijn snelle opstart, zijn betere resistentie tegen veel schakelen en beter tegen lage temperaturen.

@mvdsteen: Ja, dat zijn zeker voordelen van leds. Dat had ik me ook bedacht. Tevens heeft deze lamp het voordeel dat hij het plafond niet belicht. Bijvoorbeeld pas was ik bij iemand die een 100W gloeilamp in een lampkap had zitten die enkel 60 graden verlichte naar beneden. Een spot met de halve lichtopbrengst zou daar hetzelfde effect gehad hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *