OliNo Tip 2: LED dimmer

Geplaatst door Marcel van der Steen in Ledlampen, Uitleg 1 Reactie»

Screen Shot 2015-10-26 at 10.52.02 AMNieuwe serie van tips over LED lampen. In deze video vertellen we hoe je ervoor kunt zorgen dat je een LED lamp goed kunt dimmen met een LED dimmer.Het is belangrijk om de LED dimmer goed in te stellen. Als je dat niet goed doet dan krijg je mogelijk sluipverbruik, gaat je LED lamp knipperen of is het regelbereik van je dimmer niet optimaal.

Video


OliNo Tip 2: LED dimmer

We zijn van plan om nog veel meer interessante wetenswaardigheden op video te zetten. Laat maar weten via commentaar hieronder wat je van dit initiatief vindt en welke onderwerpen je graag aan het bod wilt laten komen.
Vindt je de video leuk? Deel dit artikel dan via Facebook of Twitter.

Meer tips over LED lampen

Klik hier voor het volledige overzicht van alle OliNo Tips

LampenPortal

Ben je zelf van plan om een LED lamp aan te schaffen. Neem dan eens een kijkje op de LampenPortal. Inmiddels hebben we al meer dan 1900 LED lampen onafhankelijk doorgemeten en de resultaten van de metingen kun je eenvoudig terugvinden op de LampenPortal. Op de portal kun je via een Retrofit wizard zelf eenvoudig een duurzame lamp uitzoeken die precies je huidige gloeilamp, halogeenlamp of traditionele TL kan vervangen. Ook is er een compleetoverzicht waarmee je met filters precies de lamp kunt vinden die voldoet aan je eigen specs.

We zijn druk bezig om steeds meer webshops te koppelen aan de lampen portal waardoor je snel kunt zien waar je de lampen allemaal direct online kunt kopen. Indien de prijs van de lamp beschikbaar is dan tonen we deze ook.

1 antwoord op “OliNo Tip 2: LED dimmer”

Graag zou ik meer willen weten over de veschillen in leddrivers – en hoe ze precies werken. Nergens vind t men erg goede info.

MvG Ben Gielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *