Vernieuwde lampenportal

Geplaatst door Jeroen van Agt in Ledlampen, OliNo 1 Reactie»

lampenportalOp de lampenportal van OliNo kun je als consument of professional eenvoudig LED lampen vinden die voldoen aan je wensen. Alle lampen op de lampenportal zijn onafhankelijk doorgemeten door OliNo. We zijn continue bezig om de lampenportal verder te verbeteren. Recent hebben we de volgende verbeteringen aangebracht: meerdere leveranciers en prijzen per lamp, eenvoudig toegang tot alle uitlegartikelen over licht, populaire lampen en de mogelijkheid om je vriend te vertellen over de lampenportal.

Technische uitlegartikelen

Direct vanaf de lampenportal heb je nu toegang tot alle technische uitlegartikelen over licht. Zo kun je lezen wat we precies meten bij OliNo. Waar je op moet letten bij het dimmen van ledlampen, hoe het zit met de kleurtemperatuur, en nog veel meer!

Populaire lampen

De meest populaire lampen worden nu ook direct getoond op de lampenportal (voorheen alleen in de retrofitwizard of lampenoverzicht). Zo kun je snel zien welke lampen populair zijn op de lampenportal.

Vertel een vriend

Ben je enthousiast over het onafhankelijk advies van de LampenPortal en ken je iemand met wie je deze handige website wilt delen? Vertel je vriend over de LampenPortal. Onze missie is Nederland helpen duurzamer te worden. Onze LampenPortal biedt openheid en uitleg over energiezuinige LED-verlichting. Wil je daar ook een bijdrage aan leveren? Deel deze handige website met een vriend.

nieuwe-lampenportal
De vernieuwde lampenportal

Meerdere leveranciers en prijzen per lamp

Indien een lamp meerdere leveranciers heeft dan tonen we in de resultaten de laagste prijs en bij hoeveel webshops de lamp gekocht kan worden. Nieuwe webshops kunnen zich hier aanmelden.

meerdere-winkels
Meerdere winkels verkopen de LED lamp

Op de lampdetailspagina tonen we nu ook meerdere leveranciers en de bijbehorende prijzen. Hierdoor kun je niet alleen goede ledlampen vinden maar ook de voordeligste.

lamp-details
We tonen nu meerdere leveranciers en prijzen per lamp

Veel nieuwe lampen

We zijn continu bezig met het doormeten van nieuwe lampen. Ook de nieuwste generatie filament LED lampen hebben we inmiddels doorgmeten.

filament-leds
De nieuwste generatie filament LED lampen

Tips ter verbetering

Bezoek onze nieuwe lampenportal en laat ons weten wat je ervan vindt. Heb je tips ter verbetering, laat het ons weten als commentaar onderaan dit artikel.

1 antwoord op “Vernieuwde lampenportal”

Hallo,

Jammer dat ik veel lampen niet kan vinden. Ook werkt de zoekfunctie slecht. Als ik bij leverancier Philips of Megaman probeer te selecteren, staan ze er geen van beide in. Hoe representatief is jullie vergelijking nog?
Zelf heb ik inmiddels de nodige ervaring met LED verlichting opgedaan; voor de lezer zou het fijn zijn als hier ook wat meer info over te vinden is op jullie website. Zie http://vdstoel.nl/led-verlichting

Mvg
Johan van der Stoel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *